Adriaan Advies logo

ONTZORG SERVICE

Adriaan Advies biedt haar klanten de Financieel Advies Ontzorg Service. Door middel van een gering bedrag per maand heb je doorlopend recht op advies over je financiële zaken. Je kunt deze service naar eigen inzicht opbouwen, waarbij de volgende tarieven gelden:

Hypotheek service

Adriaan beschikt over jouw hypotheek dossier en checkt dit doorlopend tegen de ontwikkelingen in de markt. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd de beste hypotheek hebt. Is er een betere optie voor jou? Dan wordt dit onmiddellijk gemeld, zodat je kunt onderzoeken of je van de mogelijkheden gebruik wilt maken. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met een gestegen waarde van de woning, waardoor de renteopslag lager kan worden óf een gedaalde rente die kansen biedt tot rentemiddeling. Deze service kost slechts €4.- per maand.

Belasting service

Zeker als je net een hypotheek hebt afgesloten is het zaak om goed op te letten bij de belastingaangifte. Er zijn veel zaken die van de belasting afgetrokken mogen worden. Doe je dit niet, dan kost je dit al snel honderden euro’s. Ook de verdeling van aftrek- en bijtelposten is een zaak die geld kan opleveren. Voor €7.- per maand doet Adriaan voor particulieren de belastingaangifte of bereidt deze zo voor dat je hem zelf alleen nog maar hoeft in te dienen. Zo weet je zeker dat je niets laat liggen én dat je je jaarlijkse aangifte op tijd doet.

Particuliere verzekeringsservice

Je particuliere verzekeringen kun je natuurlijk prima online afsluiten. Vaak ben je dan goed verzekerd en betaal je niet teveel. Wel is het zaak goed te kijken of het niet voordeliger kan en vooral of je niet onder- of oververzekerd bent. Adriaan Advies helpt je hier graag bij. Voor het onderbrengen van je verzekeringen bij Adriaan Advies wordt een eenmalig bedrag gerekend. Voor de service daarna geldt dat je voor €6.- per maand al beschikt over het veilige gevoel dat je verzekeringen altijd aansluiten bij je wensen en verwachtingen.

Heb je nog vragen of wens je meer informatie?