Adriaan Advies logo

VERZEKERINGEN

Ben je op zoek naar zakelijk advies of advies over verzekeringen? Adriaan Advies gaat de uitdaging aan om op al jouw verzekeringsvraagstukken de meest passende oplossing te vinden. Adriaan Advies is volledig bevoegd je te adviseren over particuliere schadeverzekeringen en levens-, inkomens- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Ook hier geldt dat een eerste gesprek altijd gratis is en er een gedegen plan van aanpak komt voordat je definitief ja zegt tegen de dienstverlening.  

Verzekeren is belangrijker dan je denkt. Zoek op internet maar eens op de zoekterm “onderverzekerd en gevolgen” en je vindt verhalen van mensen die letterlijk duizenden euro’s zijn kwijtgeraakt, omdat de verzekeringsmaatschappij bij een calamiteit niet de volledige schade uitkeerde. Dan heb je niet alleen een traumatische ervaring van de calamiteit, maar ook nog eens een serieuze financiële strop. Het is dus zeker geen overbodige luxe om ervoor te zorgen dat je echt goed verzekerd bent.

Geen slapeloze nachten meer nadat Adriaan Advies je ook op dit gebied financieel heeft ontzorgd!

Echter komt het ook vaak voor dat mensen veel te zwaar verzekerd zijn. Denk hierbij aan risico’s die op twee verzekeringen zijn gedekt of zaken die voor veel te hoge bedragen zijn verzekerd. Op die manier betaal je jarenlang teveel premie. Bovendien krijg je bij schade waarvoor je dubbel bent verzekerd helaas nooit dubbel uitbetaald. Ook met goede eigen risico’s en voorwaarden die aansluiten bij je wensen is veel geld te verdienen. Kortom, een goed verzekeringsadvies kan je veel geld opleveren en ellende achteraf besparen.

Heb je nog vragen of wens je meer informatie?