Adriaan Advies logo

Over Adriaan

Leuk dat je belangstelling hebt in de persoon achter Adriaan Advies! Ik ben Adriaan Vos en heb meer dan 30 jaar ervaring in de financiële sector.

In die 30 jaar heb ik onder andere gewerkt bij ABN AMRO, Deutsche Bank en de Rabobank. Niet alleen heb ik ervaring als kantoordirecteur en zakelijk adviseur, ook heb ik me de afgelopen jaren beziggehouden met financial planning, de verkoop van hypotheken, verzekeren en beleggen. Ik beschouw mezelf dan ook als iemand met ervaring op veel vlakken.

Ik streef er altijd naar mijn klanten te voorzien van oplossingen die perfect bij hun situatie passen. Daarbij speelt eerlijkheid wat mij betreft een heel belangrijke rol. Ik wil iedereen het advies geven dat ik ook aan mijn moeder of beste vriend zou geven. En hoewel vaak anders wordt beweerd, is dat in de financiële sector zeker niet altijd het geval. 

Van mij mag je verwachten dat ik 100% aan jouw kant sta. Vanuit mijn kantoor, gevestigd in het centraal gelegen Woerden, zet ik alles op alles om ervoor te zorgen dat de oplossingen die worden gekozen ook echt bijdragen aan jouw financiële situatie.

Benieuwd wat Adriaan voor jou kan betekenen?