Adriaan Advies logo

klantervaringen

Adriaan Advies richt zich op particulieren die een hypotheek nodig hebben of advies willen inzake financiële planning. Benieuwd naar de ervaringen van mijn klanten? Lees hier hoe zij de samenwerking ervaren hebben.

JEROEN VAN DER HAM: ​

Ik heb Adriaan’s advies gevraagd op een moment dat het bij mij een behoorlijke puinhoop was op financieel gebied. Ik ben ondernemer (ik leg de mooiste vloeren, kijk maar eens op www.hamsmade.nl). Dat maakte mijn financiële situatie complex, maar Adriaan heeft me zeer goed begeleid en daaruit is uiteindelijk een prima hypotheek gekomen. Ik heb daarnaast ook (weer) goed inzicht in mijn situatie en dat vind ik heel erg prettig. Kortom, ik kan je Adriaan als kundige en betrokken adviseur zeker aanraden.

financieel advies
Adriaan Advies Financieel ontzorgen Blog

Daniëlle Steenhuis en Bryan Vork:

Wij zijn jonge starters op de woningmarkt en hebben uitvoerig met Adriaan gesproken over onze mogelijkheden. Hij kon ons zeer goed uitleg geven over alles wat met het kopen van een huis en de financiële consequenties te maken heeft. Hij legt dat ook nog eens heel begrijpelijk uit. Wij zijn nog even aan het sparen voordat we gaan kopen, maar zodra we een huis hebben gekocht gaan we Adriaan direct vragen om de hypotheek voor ons in orde te maken.

Jitse Hoogenboom en Wietske Vergunst:

Wij kennen Adriaan al lang en hebben hem in het verleden bij diverse vraagstukken aangaande onze financiën om advies gevraagd. Dat geeft hij altijd met veel energie en kennis van de materie. Hij verdiept zich in de situatie en bespreekt de alternatieven. De eerste keuze die je maakt wordt vervolgens nog eens kritisch bevraagd. Niet direct zaken aannemen, maar dieper graven dat is iets wat Adriaan kenmerkt. Wij hebben net ons huis in Woerden gekocht en zijn daarin nu aan het verbouwen. Ons huis wordt prachtig en omdat we weten dat we zaken financieel ook goed hebben geregeld zullen we er straks, mede dankzij Adriaan, heerlijk wonen!

financieel advies

Benieuwd wat Adriaan voor jou kan betekenen?